lauantai 28. syyskuuta 2013

i am titanium

olin viimeyön iisalmessa yötä rosannan luona ja huhhuh, ei voi muuta sanoo ku et syötiin ihan tajuttomasti, koko ajan, oon iha onnellinen ettei kajaanis oo mäkkäriä.... noo, illalla lauleskeltii titaniumii (oikeestaa koko ajan) syötii, naurettii, juteltiin pimeessä huoneessa rosannan sängyllä, katottii täydellisiä keikkavideoita ja kuvia ja nukuttiin, tänää tehtii ruokaa käytii ostaa pirtelöö kahesti sit siwaa ja... ihan liikaa ruokaa kahteen päivään.... nyt on vähä läskiolo joten vois mennä lenkille ja tehä jotai lihaskuntojuttujaki ja huomenna sit taas kuntoilee, kaikenkaikkiaa ihanan täydelliset kakspäivää !PicMonkey Collagess 1381787_634456159907864_1227605174_n PicMonkey Collages ROSANNNA 010 ROSANNNA 012

10 kommenttia:

 1. Blogin ulkoasu on muuten jepa (kuvat tarpeeks isoja ja selkeää), mutta 1) sun blogi on liian leveä suhteessa banneriin, sen huomaa kun maalaa kaiken siniseksi. 2) toi "born this way" on vähän liian vasemmalla. 3) miksi noi kalat on tuolla alhaalla? :D ei vain ei. 4) blogiarkisto saisi olla oikeassa sivupalkissa, helpompi selata blogia!.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos vinkeistä tai niin haha,
   1. mä en saa mun banneria silleen toho keskelle jos en laita blogin leveyttä suureks :/ se kuva menee tonne vasempaan reunaan sillee pieneks, siksi näin
   2. herranjumala, varmaan kaks milliä :OOXD
   3. haha sitä oon itekki ihmetelly.....
   4. oi joo se onki tuolla alhaalla :o noh mut sepä on helppo siirtää

   kiitos sun ideoista tai mitä ikinä olikaan, kirjotan nää kaikki ylös ja sen pohjalta teen sit muutoksia :)

   Poista
 2. muhun ei iske valkoiset ulkoasut :/ jos keksit vähä jotai muuta. sä oot ihan älyttömän kaunis ja sul on ihanat hiukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. apua kiitos :) jaja he, ite tykkään valkosesta ja ns selkeästä ulkoasusta ni ehkä vielä hetki pysytään tässä, toki jos paljo tulee ulkoasusta kommentteja ni sit voisin alkaa suunnitella jotain :)

   Poista
 3. Millä oot tehny tuon bannerin?:))

  VastaaPoista
 4. Oon seuraillu sun blogia vähemmän aikaa mut tuntuu ku postaus postaukselta tää ois vaa aina parempi ja parempi! sun blogi on vaa yks parhaimmista! Osaat kirjottaa hyvin ja oot hirmu kaunis:)) ei valittamista. Käy tsekkaamas mun blogi jos viittit:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. apua, ehottomasti illan piristys! :o kiitos kamalasti :)! ja joo käyn kattomassa :)

   Poista