maanantai 30. joulukuuta 2013

2013


tää vuos on ollu yks mun tähänasti parhaimmista ja yks huonoimmista vuosista, joten uudemmat lukiat pääsette nyt kurkistaa siihen ja vanhemmat lukiat muistelemaan tätä vuotta mun kanssa :)!

 
 en oikeestaan muista tammikuusta paljookaan muutaku että se oli tosi paska kuukaus mulle, sain vihdoin believen, mun hiukset oli kivat ja aloin puhumaan veeralle ja jessille tammikuun lopusta, tehtiin venlan kaa video keikkaryhmään, tein uudenvuoden lupauksia, facebookin mukaan olin kusipää tinkan kanssa.

helmikuussa opettelin hiusrusetin, valvoin justinin livestreamia oottaen, venla oli meillä ekaa kertaa yötä ja syötiin ja naurettiin tooosi paljon !! facebookin kuvista päätellen olin sillon aika paljo kavereitten kanssa ja hehkutin viiviä koko ajan ;)

maaliskuussa tapasin viivin ekan kerran!ja samana päivänä antonin ja jenninki ekan kerran, kävin laivalla ja ruotsissa - oli muuten ihan älyttömän kiva reissu, yks parhaista perheen kaa, ostin justinin hajuveden, tapasin jessin ekan kerran ja opetin onnia lautailee. hehkutin justinin keikkaa facebookissa vaikka mulla ei ollu ees lippuja.

huhtikuu oli yhtä sekamelskaa, tunteet meni laidasta laitaan ja tapahtu tosi paljon kaikkee, sain liput justinin keikalle, näin justinin, kävin muhoksella, tapasin veeran ekan kerran, tutustuin keelaan, kävin myös ekan kerran tytin luona ja leivoin tinkan kaa tosi pahoja muffinsseja! huhtikuu oli kans aluks tosi vaikee mutta onneks mulla oli ystäviä jotka autto mua jaksamaan ♥ 

toukokuu oli kans tosi huono kuukaus, kuten mun yhestä postauksesta voitte lukee (klik) epäonnistuin kaikessa ja olin yksin. mut kävin kuopiossa näkemässä kavereita, yritin tutustua uusiin ihmisiin, en muista tarkallee mut aloin kai jutella lotan kaa ja suunniteltiin veeran kaa sen tuloa kajaaniin!
kesäkuussa hoidin onnia ja hillaa, jussibitch alko seuraamaan mua twitterissä ( todellakin mainitsemisen arvonen asia ! ) menin varkauteen jessin rippijuhliin ja veeran luo, veera tuli kajaaniin, olin synttäripäivänä viivin kaa, kävin helsingissä, paloin jaloista ja selästä ja kaikkialta, kesäkuu oli hyväkuukaus!
heinäkuussa tapasin keelan ekan kerran, olin porissa, olin häissä tuhlasin paljon rahaa, olin niin onnellinen että soitin keelalle ja rupesin itkemään, jäin keelan kanssa lukkojen taakse kauppakeskukseen, tein pitkiä yökävelyjä, näin satua ja istuin sateessa ja tein jotain mistä en muista paljookaan mitään, JA olin mikaelin cheekin jukkapojan ja elastisen keikalla!

elokuussa pyöräiltiin jennin ja ainon kaa kaatosateessa 30 kilsaa, melkein tapettiin sammakko, pidettiin rosannan kaa ilonalle yllätyssynttärit, kävin helsingissä, olin siellä kavereitten kaa ja tapasin lotan ekaa kertaa oli muuten älyttömän ihana päivä! sain kånkenin, olin nurmijärvellä tylsyyskuolemassa viikon ja kävin isacin keikalla veeran milman ja miisan kaa!;)

syyskuussa aloin tehä veeran lahjaa, kävin iisalmessa rosannan luona, ostin villapaitoja, ideoin veeran yllätyksen, kusin kokeissa, alotin uuden elämän ja puhuin tosi paljo lotan kanssa, huomasin myös et onni on mun kuulokkeiden mittanen ja kokeilin pantakiharoita, olin lauran kaa ekaa kertaa monee vuotee!

lokakuussa olin mikaelin keikalla kuhmossa, kävin mökillä enkä uskaltanut enää uida,poltettiin kirjoja tinkan kanssa, söin paljon enkä liikkunu paljookaan mutta silti laihduin parisen kiloa, jota ihmettelen vieläkin miten toi on mahollista, olin myös  rukalla syyslomalla ja oli yks mun elämäni parhaimmista tiistaista ikinä!tää syksy oli ehottomasti helpompi ku viimesyksy!marraskuussa menin ekalla viikolla helsinkiin, edelleenki ihan sika mahtava reissu, näin benitan ekaa kertaa, varattiin kielimatka, keela tuli meille ja sain veeran lahjan valmiiksi! marraskuu oli tosi kiireinen ja stressaavakuukaus ja loppujen lopuks olin tositosi väsynyt.

joulukuussa sain 3 joulukorttia, menin veeran luokse yllätyksenä, varasin liput justinin leffaan, ostin kaks korua ja en todellakaan syönyt jouluruokaa, sain jättipaketin lotalta josta tuli se ihana olio, paljastu että laskin venäjän kasista kutoseen todistuksessa. söin ekaa kertaa oikeeta ananasta - jolle sit päädyin olemaan allerginen ja ostin superkivat legginsit (kuvassa)

oon tosi kiitollinen tästä vuodesta, alku oli hankalaa mutta loppua kohti parani, oon varma et 2014 vuodesta tulee ihan huippuäly hyvä! ite ootan innolla kielimatkaa, uusia kokemuksia, kesää muutenkin, mahdollista mileyn keikkaa ja ysin alkua, todellahyvää 2014 vuotta kaikille

8 kommenttia:

 1. Mikä ton "kappaleen" nimi on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. paina tost jutust mistä se menee tubeen ku en muista ja toi ei nyt millään lataa tota :o

   Poista
 2. ihana blogi, vaikutat tosi mukavalta!! :))

  VastaaPoista
 3. mitkä helvetit on nuo kulmat nuilla kahdella tytöllä tossa toukokussa? :O viivat..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. asiahan ei sulle tai mullekkaan kuulu millaset kulmat joillain on, jos ne tykkää sellasist :D

   Poista
 4. tutustutko mielellää uusiin ihmisiin vai ootko enemmän negatiivinen uusia ihmisiä kohtaan? :)
  Haluisikko tutustuu uusiin ihmisiin vielä, vaikka oot tutustunu nii moneen jo?
  Onko sulla paljon kavereita siellä Kajaanissa?
  Missä/miten oot tutustunu uusiin ihmisiin? :)

  Kiitti jos vastaat näihi!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no siis en kamalan mielellään koska en jotenkin enää osaa mutta en oo negatiivinenkaan eli enemmän positiivinen ja kyllämä vähän tykkään silleen en osaa selittää :)

   en osaa vastata tähän :d on mulla pari ketkä haluaisin tuntee paremmin
   tarpeeks
   junassa, keikoilla, kaveriporukassa, netissä yms!:)

   Poista