keskiviikko 25. joulukuuta 2013

My Christmas

syksystä selvittiin 8.2 keskiarvon todistuksella, hiemanhan se laski mutta vielä 3 tokaria aikaa parantaa!! jotkut teistä varmaan tietääkin että mä vihaan joulua, en tykkää mistään siinä, en ruuasta, en joululauluista, eikä tänä vuonna ilmakaan ollu kovin jouluinen. oltiin tänävuonna mökillä ma-ke. aatto alko yllätysyllätys heräämällä, sit lähettiin iskän kaa haudalle ja sitten takas mökille syömään puuroo, päätettiin avata lahjat jo päivällä ku pienemmät serkut tuli vasta illemmalla ja niille tuli kotiinsa joulupukki tuomaan lahjat. joku kysy askissa voinko tehä joululahjoista videon, niin sanon sen tässäkin että en voi, laitoin tonne ton kuvan (kiitos vielä lotta tosta pehmosta se on iiiihana ), jos joitain kiinnostaa niin noiden lisäksi sain kuntosalikortin, tai sellasen sarjajutun ja objektiivin! sitte lahjojen jälkeen lähettiin kaikki tarpomaan metsään ja sit saunottiin, meijän joulu ei todellakaan ollu rauhallinen ja saunan jälkeen sit kaikki riemastu laulamaan ja pitämään hauskaa ja nauttimaan toisten seurasta kun pitkästäaikaa oltiin kaikki koolla.
 millanen joulu teillä oli? olitteko vaan perheen kesken, näittekö kavereita tmv?  mitä saitte ja mitä annoitte lahjaksi? nauttikaa lomasta ja syökää paljon jouluruokaa munkin puolesta !!

5 kommenttia:

 1. aww hellyyttävä tuo "hyvää joulua rakas sisko toivoo: onni ps. minulla ei valitettavasti ole lahjaa" ! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noniii! rupesin itkemään ku sain sen :3♥

   Poista
 2. sori viilaus, mut pistin vaan nii pahasti silmään et sulla lukee tuolla "lukiat" vaikka se on kylläkin "lukijat" :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha joo, tiiän et siin on härö mut en koskaa muutenkaa käytä sitä jiitä missään XDD kaimä sen joskus voisin vaihtaa, sevaan on mun tyylinen :)

   Poista
 3. melko tyly, sori vaan:D

  VastaaPoista