sunnuntai 16. helmikuuta 2014

VIIKKO HELSINGISSÄtäällä kirjottaa tosi väsynyt mutta erittäin onnellinen kotiin selviytynyt tyttö. ei voi muuta sanoa kun että ihan huikee viikko takana!
viikko sitten lähin junalla helsinkiin ja valmistauduin tettiin. maanantaina töitten jälkeen lähin kamppiin moikkaa lindaa ja vähän ajan päästä rebecca liitty seuraan :) tiistaina chillailin stadis kummin kaa ja jännitin keskiviikkoa, jollon töitten jälkeen ryntäsin lottaa tapaamaan, oli taas kerran iha huippua! tiiätteks, ku pääsette halaa teijän tosi hyvää ystävää pitkäst aikaa? paras tunne ikinä  torstaina lähin töistä aikasemmin migreenin takia mutta levättyäni kävelin huimat 200 metriä viivin koululle josta palattiin takas mun kummin luo chillaa, oli sairaan kiva nähä viiviäki wäää perjantaina oli ystävänpäivä, jonka vietin lotan kaa käytiin mäkis ja sit vaan chillattiin siellä ja täällä, käytiin kans starbucksis josta ostin ton ihanan mukin, jes ei enää rumia pulloja pyörimässä yöpöydällä, mä en siis niist juomist välitä must ne on oikeestaan tosi pahoja, tota kuvankkyseistä kahvihommaa lotaltaki  ku maistoin ni hyyi, enkai oo ainoo? no sit sen jälkeen saatoin ton kullanpalasen junaan, ehkä kamalin tunne ikinä ku sun pitää vaan lähtee ja jättää se lotta sinne istumaan. raahauduin sitte meikit poskilla itkien ratikkaan miettien kuinka kiva päivä se oli... nähdään kesällä rakas...   lauantaina käytiin aamusta kattoo lindaa ja sen porukoita äitin kaa, sit suunnattii laivalle koko muun porukan kanssa viettämään siskon synttäreitä, tanssittiin syötiin ja ostettiin karkkia ja tottakai pidettiin hauskaa, mahtava reissu! tänään sunnuntaina lähettiin ajaa kotiin ja pysähyttiin matkalla varkaudessa moikkaamas veeraa ja jessiä !
mä oisin halunnut niin paljon jäädä helsinkiin, ärsyttää niin paljon ainakun se auto tai juna takasi kajaania kohti lähtee. te ketä näin tälläviikolla, teitte mun viikosta ihan täydellisen. Kiitos.
(ps jos haluutte myös nähä videon aiheesta niin klikatkaa ittenne TÄNNE)

2 kommenttia: