sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

#kiire

kokeita ja kiireitä, huoneen sisustamista ja muita tylsiä arkijuttuja. tänä viikonloppuna on kummiski tapahtunut itseasiassa aika paljon, tai ainakin jos sitä vertaa mun normaaliin viikonloppuun. käytiin lauantaina oulussa perheen kanssa ja sieltä tarttui mukaan pari hassua juttua rippijuhlia varten ja vähän ylimäärästäkin. saatiin rippijuhlien vieraatkin ylös paperille, ja vaikka äiti oli ottanu kunnolla sanavallan joka ikisessä jutussa sain vähän omiakin mielipiteitä työnnettyä väliin ja pysäyteltyä äitiä... onko muiden vanhemmat yhtä innoissaan tällasista jutuista? mun äiti on jo viimekesästä ostellu lautasia ja kukkamaljakkoja, suunitellut ruokia ja muuta tällasta... viettäkää hauska sunnuntai-ilta !

4 kommenttia:

 1. oi sulla on ihana blogi! (^ω^) liityn lukijaksi kun blogger antaa !!
  Osaisitko sä neuvoa mulle että miten saat ladattua ja muutettua kuvien kokoa flickerissä, ja miten saat ne tänne blogiin? En oikeen ymmärrä sitä juttua... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiiitos :)! ja siis meet sinne kirjaudut sisään ja siel ylhäällä lukee upload ja sit ku oot ladannu ne kuvat ni siellon se jaa kohta josta valitset sen kuvan koon ja kopioit sen linkin!

   Poista
 2. Kiva tuo seinäkello! Mistä ostit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti! tykkään itekki tosi paljon haha, se on kärkkäiseltä

   Poista