torstai 24. heinäkuuta 2014

We danced with monsters through the night

                                  tää ei oo loma eikä kielimatka, ei kolme kouluviikkoa eikä normaalia elämää, tää on seikkailu


olin oottanut tätä moniamonia vuosia, mutta varmistuneesti 209 päivää. ne kolme odotettua viikkoa meni nopeasti. tuntuu niin oudolta ettet nää samoja 48 naamaa jokapäivä, et mee bussilla, et tee asioita enää aikataululla, laske puntia euroiksi tai seuraa aikataulua millon pitää olla ja missä, etsi paikkoja kartasta ettet eksy.
  mun on ollu tosi vaikea tehä brightonista postausta, koska mä en osaa pukee tätä kolmee viikkoa sanoiksi. pariisi meni vielä mutta ei tää. on niin vaikea tottua siihen ettet syökkään enää aamupalaksi kahta paahtoleipää tai käy student partyissa joka tiistai ja torstai, puhu englantia perheen kanssa. on niin outoa kuulla suomea kaupassa ja olla sanomatta joka asian perään please.
  mä vannon että tää matka kasvatti meitä kaikkia, opeteltiin olemaan ryhmässä ja yksilöitä, itsenäistyttiin ja saatiin kaikki kavereita, itkettiin ja hymyiltiin. halattiin ja jos ei toisia ymmärretty naurettiin, puhuttiin keholla.
kipeilystä, matkalaukun katoamisesta, sen jumittumisesta, hammaskivuista ja muista takapakeista huolimatta mä en olis enempää tai vähempää tolta matkalta toivonu. oon niin kiitollinen ja iloinen koko matkasta. onneks lähdin nyt enkä ens vuonna, koska voi helvetti mä rakastan näitä ihmisiä KIELIMATKA 064 käytiin muistaakseni ensimmäisenä lauantain asellasessa pikkukaupungissa nimeltä HASTINGS moni on tainnukkin kuulla siitä! se oli vähänniinkun brighton mutta pienempi. en ehkä meni slomalle sinne tai asuis siellä tai muuta, mutta olihan siellä kiva vierailla kun siitä kuulee niin paljon! KIELIMATKA 066 KIELIMATKA 073 KIELIMATKA 080 ensimmäisenä sunnuntaina meillä oli LONTOO sightseeing, käveltiin siis ympäri lontoota ja ah kuin se oli ihanaa, lopuks saatiin shoppailla parituntia. käytiin lontoossa toisenkin kerran ja sillon aika oli joko shoppailuun tai vahamuseoihin, ite menin shoppailemaan! lontooseen aijon todellakin mennä uudestaan joskus!KIELIMATKA 083 KIELIMATKA 084 KIELIMATKA 087 KIELIMATKA 092 KIELIMATKA 105 KIELIMATKA 113 KIELIMATKA 116 KIELIMATKA 125 ja sitten brighton takaisin brightoniin... sinne aijon tosiaankin palata takaisin, rakastuin siihen ihan täysin. kaikki oli jotenkin tosi ystävällisiä siellä ja niin, ranta oli lähellä ja maaseutuakin oli ihan vieressä, ihana kaupunki. meillä oli niin paljon ohjelmaa ja siellä oli niin kuuma, etten oikein kameraa kantanut mukanani paljoa joten kuviakaan ei siis paljon ole mutta tässä muutamia toivottavasti tykkäätte :) KIELIMATKA 148 KIELIMATKA 149 KIELIMATKA 150 KIELIMATKA 176 KIELIMATKA 198 tähän kuvaan on varmaan hyvä päättää tää seikkailu teidän kanssa. mä haluun kiittää teitä lukemisesta, ja ihmisiä ketkä osallistu tähän matkaan ja teki unelmista totta. kiitos

5 kommenttia:

 1. Ihana postaus! Rakastan sun kirjotus tyyliä ja sun kuvat on niin upeita!❤️ Sun blogi on muutenkin ihana ja tuun aina paremmalle mielelle kun luen sun postauksia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. uu kiitos ♥ ja haha oon nyt ollut vähä laiska postaamaan tai mitään, mutta mulla hajos objektiivi nii en oo kyllä suomessakaan matkanjälkeen paljon kuvannut :(

   Poista
 2. Voitko tehdä semmosen videon tai postauksen mitä ostit tuolla matkalla?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noo mullon nyt kone rikki ja ois muutenki tosi vaikee toteuttaa se ku en muistais varmaan puoliakaan mun ostoksista :D eli en luultavasti pysty :(

   Poista
 3. heei oisin ite lähössä nyt 2015 vuonna enkkuun kielimatkalle ja taistelen kahen paikan kanssa mihin menisin ! (pitäs kohta ilmottautuu ja jos sinne siis vielä mahtuu ja silleen..) mutta osaisitjko suositella mieluummin lontoo vai brighton ? :)

  VastaaPoista